Auto huren

Een auto huren kunt u het beste bij een vertrouwd en betrouwbaar bedrijf: Taxi Gomes. Waar wilt u hem voor gebruiken? Een verhuizing, een (groeps)vakantie? Met het voetbalteam naar de uitwedstrijd of een avondje stappen met vrienden?

Auto huren: Gunstig tarief

Wat u ook wilt ondernemen: bij ons hebt u de keuze uit een scala aan passende vervoersmiddelen, met een inhoud variërend van 5 tot 32 kuub. Personen- en bestelbusjes in diverse maten, een bakwagen voorzien van een handige laadklep, een rolstoelbus met hydraulische lift, vrachtwagens. Noem maar op.
Ons wagenpark is gegarandeerd betrouwbaar, jong en goed onderhouden, vanzelfsprekend brandschoon en te huur voor een redelijk tarief.

Auto leasen

Taxi Gomes doet meer dan autoverhuur. U kunt als organisatie, stichting of instelling bij ons ook terecht voor (short)lease. Waar gaat uw belangstelling naar uit? Een personen- of bestelbus, mogelijk voorzien van uw bedrijfsnaam? Of een personenauto? Ook voor lease hanteren wij betaalbare tarieven en gunstige voorwaarden. Vraag ons er gerust naar.

Service auto huren

Gaat u een auto huren bij Taxi Gomes? Dan profiteert u meteen van onze service. Redt u het niet de auto terug te brengen voor sluitingstijd? Geen zorgen. U zet hem bij ons voor de deur, gooit de sleutels in de brievenbus en betaalt later. Ook als u het niet redt om zelf af te tanken, kunnen wij dat voor u doen. Tegen de landelijke dagprijs voor brandstof. Dus geen extra hoge prijs.

Onze service gaat nog verder. De borg hoeft u bij Taxi Gomes niet contant af te rekenen, maar kunt u pinnen. U krijgt het resterende bedrag automatisch op uw rekening. Instellingen, organisaties, verenigingen en stichtingen hebben de mogelijkheid op rekening te huren. Zij zijn ook geen borg verschuldigd. We kunnen de auto desgewenst voor uw deur afleveren en hem op later weer ophalen.

Interesse?

Een auto huren? Meer informatie of direct reserveren? We horen het graag. Neem meteen even contact op.
Vraag offerte aan

Waarom Taxi Gomes


  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.
  • Wij stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben een tal van tevreden klanten. Bekijk onze referenties.

Taxi Gomes


U kunt ons vrijblijvend bereiken op

Een selectie van onze klanten