Bedrijfsvervoer

Bedrijfsvervoer. Zijn u en uw medewerkers op de hoogte van de pluspunten? Taxi Gomes verzorgt desgewenst voor uw organisatie dagelijkse ritten van en naar het station. Dat stimuleert uw werknemers om (vaker) de auto te laten staan en per openbaar vervoer te reizen voor woon-werkverkeer. Daarmee draagt u bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaar bedrijfsvervoer

Misschien zijn er ook praktische overwegingen. Zit u met uw organisatie op een wat afgelegen locatie of een bedrijventerrein zonder goede busverbindingen. Of u kunt niet voldoende parkeergelegenheid bieden. Hoe dan ook, Taxi Gomes is de aangewezen partij voor praktisch, betrouwbaar en efficiënt bedrijfsvervoer.

Incidenteel bedrijfsvervoer

Een personeelsuitje, het jaarlijkse feest voor de gepensioneerden, een bedrijfsbijeenkomst, een belangrijke relatie op bezoek? Ook voor dit soort incidenteel vervoer kunt u ons inschakelen. Heeft u een opleidings- of congrescentrum? Deelnemers aan bijvoorbeeld een seminar, een training, beurs of congres brengen en halen wij keurig volgens afspraak.

Taxi of busje?

Voor dagelijkse ritten of incidenteel vervoer biedt Taxi Gomes verschillende mogelijkheden, mede afhankelijk van het aantal passagiers. Wat mag het wezen: een taxi, een busje? Of misschien een vip-taxi voor hoog bezoek? Extra lang, voorzien van alle geneugten die een rit tot een aangename en heuglijke gebeurtenis maakt? Bij ons hebt u de keuze.

Interesse?

Bedrijfsvervoer is onze specialiteit. Maar natuurlijk regelen wij ook uw personenvervoer tot in de puntjes. Heeft u vragen? Laten we een afspraak maken. Dan vertellen we u graag meer. Neemt u contact met ons op?
Vraag offerte aan

Waarom Taxi Gomes


  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.
  • Wij stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben een tal van tevreden klanten. Bekijk onze referenties.

Taxi Gomes


U kunt ons vrijblijvend bereiken op

Een selectie van onze klanten