Leerlingenvervoer

Taxi Gomes regelt leerlingenvervoer voor scholieren die niet zelfstandig naar school kunnen. Dat doen we in opdracht van de gemeenten Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Lopik, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem.

Er kunnen allerlei redenen zijn om in aanmerking te komen voor leerlingenvervoer. Een kind is bijvoorbeeld (zeer) moeilijk opvoedbaar of (zeer) moeilijk lerend. Misschien gaat het vanwege een lichamelijke beperking naar een vorm van speciaal onderwijs en is de school te ver.

Leerlingenvervoer en veiligheid

De chauffeur van Gomes neemt zijn verantwoordelijkheden zeer serieus. U vertrouwt hem (haar) tenslotte dagelijks uw kostbaarste bezit toe: uw kind. Dat realiseren we ons. Daarom besteden wij veel aandacht aan veiligheid en voldoen we natuurlijk aan alle eisen die de wet stelt op dat gebied. Winterbanden, ESP, ABS: alle voertuigen die rijden voor Taxi Gomes zijn ermee uitgerust.

Elke chauffeur volgt de opleiding Leerlingenvervoer. Daarin leert hij of zij omgaan met kinderen die bijvoorbeeld een vorm van autisme hebben of (zeer) moeilijk opvoedbaar zijn. Al onze medewerkers in het vervoer krijgen daarnaast nog een opleiding Levensreddend Handelen en gaan jaarlijks op herhaling voor de training Rijvaardigheid.

Routine

Bij Taxi Gomes houden we van routine in het leerlingenvervoer. Voor uw kind, maar ook voor uzelf en ons is dat wel zo prettig. Zo heeft elk kind een vaste zitplaats. En is het streven om dagelijks hetzelfde busje met dezelfde chauffeur te laten rijden, op een vaste route. Omdat het fijn is te weten wie die chauffeur is, komt hij (zij) aan het begin van het schooljaar kennismaken met u en uw kind.

Webportaal

Bij de start van een nieuw schooljaar ontvangt u standaard een brief over de regels van het leerlingenvervoer. Deze stelt de gemeente waarin u woont vast. Bewaart u die brief goed. Deze bevat namelijk ook uw persoonlijke gegevens om in te loggen op ons webportaal.

Is uw kind ziek of rijdt het om een andere reden niet mee? Dan kunt u het via het webportaal afmelden. Scheelt een telefoontje. U vindt er ook de exacte gegevens over de vervoerstijden.

Interesse?

Neem contact op met de gemeente waarin u woont. Daar kan men u vertellen of uw kind voor leerlingenvervoer in aanmerking komt. Bij Taxi Gomes kunt u terecht als u vragen heeft over onze dienstverlening op dat gebied.
Vraag offerte aan

Waarom Taxi Gomes


  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.
  • Wij stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben een tal van tevreden klanten. Bekijk onze referenties.

Taxi Gomes


U kunt ons vrijblijvend bereiken op

Een selectie van onze klanten