Personenvervoer Gomes

Personenvervoer nodig? Dan kiest u voor Taxi Gomes. Vanwege ons jonge wagenpark, met een ruim aanbod in betrouwbare en perfect onderhouden auto’s. Vanwege onze goed opgeleide, vriendelijke en bekwame chauffeurs voor bijvoorbeeld leerlingenvervoer of een rit per (rolstoel)taxi. Om de service of de reële prijzen. Of omdat u persoonlijk contact en korte lijnen op prijs stelt.

Wat de reden van uw keuze voor ons bedrijf ook is: Taxi Gomes regelt het voor u.

Personenvervoer voor iedereen

Binnen het personenvervoer zijn wij gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer, groepsvervoer en rolstoelvervoer. Elke dag weer zorgen wij ervoor dat mensen met een (verstandelijke) beperking, ouderen, scholieren en zakelijke klanten veilig en comfortabel aankomen bij dagbesteding, zorginstelling, school of werk. De eigen vaste chauffeur brengt ze natuurlijk ook weer keurig op tijd terug.

Werkgebied Taxi Gomes

Van origine is Gomes een Barneveldse onderneming die is uitgegroeid tot een Gelderse Onderneming Met Eersteklas Service. Momenteel is bestrijkt ons werkgebied de regio’s Eemland, (Zuid-Oost) Utrecht, Food Valley en de Noord-Veluwe.

Veilig personenvervoer

Dagelijks zorgen de 240 medewerkers van Taxi Gomes ervoor dat zo’n 200 wagens veilig de weg op kunnen en probleemloos op hun bestemming arriveren. Personen- en bestelbusjes, (rolstoel)taxi’s en lichte vrachtwagens. Stuk voor stuk zorgvuldig onderhouden. Maar dat spreekt voor zich. Uw veiligheid is onze eerste zorg. Daarvan zijn ook onze chauffeurs doordrongen.

Uitstekende chauffeurs

De chauffeurs van Taxi Gomes worden jaarlijks getraind in rijvaardigheid. Daarbij gaat het niet alleen om een veilige en rustige rijstijl. Ook aan het nieuwe (zuinige en duurzame) rijden wordt aandacht besteed, met het oog op het milieu.

Elke chauffeur wordt daarnaast opgeleid in doelgroepenvervoer (leren omgaan met bijvoorbeeld dementie, agressie of zeer moeilijk opvoedbare kinderen) en volgt regelmatig de training Levensreddend Handelen.

Geïnteresseerd?

In welke vorm van personenvervoer bent u geïnteresseerd? We bespreken het graag met u. Bij ons. Of bij u thuis of op kantoor. Wat u wilt. Wanneer schikt het u?
Vraag offerte aan

Waarom Taxi Gomes


  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.
  • Wij stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben een tal van tevreden klanten. Bekijk onze referenties.

Taxi Gomes


U kunt ons vrijblijvend bereiken op

Een selectie van onze klanten