Taxi

Taxi Gomes verzorgt op deskundige en prettige wijze uw ritten, al dan niet gereserveerd. Ook regelen wij contractvervoer in de provincie Utrecht. Eenmalig vervoer of dagelijks (wekelijks) terugkerende ritten voor bijvoorbeeld ouderen, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, scholieren, medewerkers van uw bedrijf of hoog bezoek? Wij regelen het graag voor u.

Taxivervoer

U neemt contact op met Taxi Gomes voor:

Taxi bellen

Heeft u een taxi nodig? Bel 0342 - 415 000

Voor groepsvervoer, neem contact op via: 0342 - 422 922

Taxi reserveren

Vanzelfsprekend brengen wij u overal, ook als u geen contract hebt met Taxi Gomes. Maar wel graag tijdig even reserveren. Dan zorgen we ervoor dat u keurig op tijd wordt gehaald op het juiste adres. Als u dat wilt leggen we ook meteen de terugreis vast. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.

Opdrachtbevestiging

In de opdrachtbevestiging die u van ons krijgt na reservering van een taxi, staan de contactgegevens van uw chauffeur vermeld. Deze service verlenen wij graag. Wel zo gemakkelijk als u een dag van tevoren al beschikt over zijn (haar) naam en telefoonnummer.

Interesse?

Heeft u interesse in contractvervoer per taxi? Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Een rit reserveren kan natuurlijk ook altijd. Als we het maar vroeg genoeg weten.
Vraag offerte aan

Waarom Taxi Gomes


  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.
  • Wij stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben een tal van tevreden klanten. Bekijk onze referenties.

Taxi Gomes


U kunt ons vrijblijvend bereiken op

Een selectie van onze klanten