Auto huren

Wilt u binnenkort een auto huren? U vindt hem bij Noot. Van personenbusje tot vrachtwagen en alles wat daar tussenin zit. Bestelbusjes van verschillende afmetingen, een bakwagen met laadklep, een rolstoelbus. U zegt het maar. Noot staat garant voor een jonge, prima onderhouden en betrouwbare wagen, tegen de beste prijs.

Auto huren

Een auto huren heeft zo zijn voordelen. Voor een verhuizing bent u voordeliger uit met een bestelbusje van Noot. Op wintersport kunt u in een personenbusje fijn uw eigen ski’s meenemen en gezellig (en voordelig!) met een groepje reizen. Met twee busjes vervoert u met gemak het hele voetbalteam. Bij een avondje stappen of een vrijgezellenfeest hoeft er nog maar één de BOB te zijn.

Auto leasen

Voor bedrijf, instelling of stichting biedt Noot niet alleen autoverhuur. Ook voor lease of short lease van bijvoorbeeld een personenbus, bestelbus of personenauto kunt u prima bij ons terecht. Als u dat wilt met uw eigen belettering. Informeer naar onze gunstige voorwaarden en tarieven.

Service auto huren

Wilt u een auto huren bij Noot, dan kiest u ook voor het gemak van onze service. Als dat u beter uitkomt, mag u de auto ook na sluitingstijd terugbrengen en later afrekenen. We hebben zelf een brandstofpomp. Niet aan aftanken toegekomen? Dat kunnen wij ook voor u doen. Tegen de landelijke dagprijs, zonder extra kosten.

De borg kunt u pinnen. Het resterende bedrag wordt automatisch teruggestort. Bedrijven, verenigingen en dergelijke kunnen op rekening huren en betalen dan geen borg. Kent u onze breng- en haalservice voor de autoverhuur? Tegen meerprijs bezorgen wij de auto en halen hem ook op.

Interesse?

Wilt u een auto huren? Bekijk onze verhuur voertuigen of vraag een direct een offerte aan. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

 

 

 

 

 

FAQ

 • Wat kost het huren van een personenbus?
  • U huurt al een personenbus vanaf € 85,00 per dag ,inclusief 200 km vrij rijden, exclusief brandstof.
 • Hoeveel zitplaatsen heeft een personenbus?
  • Een personenbus heeft maximaal 9 zitplaatsen (inclusief bestuurder).
 • Wat kost het huren van een bakwagen voor een verhuizing?
  • De kosten bedragen € 114,50 per dag, inclusief 200 km vrij rijden, exclusief brandstof.
 • Vanaf welke leeftijd mag je een bus huren?
  • Vanaf 18 jaar. Uiteraard moet de bestuurder wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Voor bestuurders jonger dan 25 jaar geldt een hoger eigen risico bij schade.

Onze klanten