Covid-19 – Leerlingenvervoer gaat op 10 januari weer van start


Beste ouder/verzorger,

Demissionair minister Slob heeft op 3 januari bekend gemaakt dat de scholen vanaf maandag 10 januari weer opengaan. Het gaat om de scholen voor (speciaal) basisonderwijs en voortgezet (speciaal) onderwijs. Vanaf volgende week maandag zullen wij uw kind ophalen volgens het routeschema dat voor de kerstvakantie van kracht was.

Gaat uw kind maandag nog niet mee? Bijvoorbeeld omdat de school een studiedag heeft gepland. Meld u dan uw kind alstublieft af via de leerlingenvervoer app of het online Infopoint van Noot. U kunt uw kind uiteraard ook telefonisch afmelden door te bellen met nummer 0318 – 623 500. In alle andere gevallen hoeft u niets te doen. De chauffeur zal uw kind dan op de afgesproken tijd ophalen.

We zijn blij dat wij de kinderen volgende week weer naar school kunnen brengen. We kijken ernaar uit om ze weer te mogen verwelkomen in de taxi’s en taxibussen. Heeft u nog vragen over dit bericht? Stuurt u dan alstublieft een mail naar communicatie@noot.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Noot Personenvervoer

Onze klanten