Dagtochten

Dagtochten veraangenamen het leven in alle seizoenen. Niet alleen met zonnig weer en lekkere temperaturen is het fijn er eens even tussenuit te zijn. Ook in herfst en winter zijn er meer dan genoeg bestemmingen te vinden voor een gezellig (mid)dagje uit.

Compleet verzorgde dagtochten

Noot verzorgt compleet verzorgde dagtochten, geheel volgens uw wensen. Lastig om iets leuks te verzinnen? Wij denken graag met u mee. Bekijk direct onze dagtochten of vraag een dagtochtengids aan met een selectie van aantrekkelijke bestemmingen en gezellige activiteiten waar wij u met onze touringcars naartoe kunnen brengen.

Dagtochten op maat

Heeft u het anders in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld andere tijden, of met een kleinere of grotere groep? We regelen het gewoon. In overleg is (bijna) alles mogelijk. Samen met u stellen we een programma samen dat volledig aansluit op uw wensen, mogelijkheden en budget.

Top 5 Dagtochten Noot

Ter inspiratie een overzicht van onze meest geboekte dagtochten:

  1. Boottocht over de Linge
  2. Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum, Terschuur
  3. Zandsculpturen, Garderen
  4. Moeke Mooren, Appeltern
  5. Pluimveemuseum, Barneveld

Interesse?

Bekijk onze dagtochten of vraag een dagtochtengids aan. U kunt ook een afspraak maken om samen om de tafel te gaan en een mooi en passend programma voor u uit te stippelen.
Vraag offerte aan

Onze klanten