Historie boerenleven en rondrit

Historie boerenleven en rondritVanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Museumboerderij De Grote Glind in Barneveld waar u om 10:00 uur wordt ontvangen met 1 x koffie of thee met huisgemaakte appeltaart. Tijdens de koffie volgt er een welkomstpraatje enkrijgt u enige uitleg over het museum. Daarna kunt u op eigen gelegenheid bezoek brengen aan het museum.

Collectie is verdeeld over verschillende schuren die op het erf staan. De bovenverdiepingen zijn alleen bereikbaar via de trap en zijn geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Mensen die de bovenste verdiepingen niet kunnen bezoeken liggen er fotoboeken om de collectie te bezichtigen. U zult versteld staat wat ze allemaal verzameld hebben.

Vanuit De Glind rijden we naar restaurant Boschzicht, waar u omstreeks 13:00 uur gaat genieten van een goed verzorgd diner, bestaande uit groentesoep, rollade en ijs met slagroom, krijgt aangeboden.

Vervolgens stapt u weer in de touringcar en maken we onder leiding van een gids een rondrit naar keuze (Kastelentocht of Grebbelinietocht of Oranjetocht). Nadat we afscheid hebben genomen van de gids rijden we weer huiswaarts.

Tijdsduur: 09.15 uur – 16.45 uur

Inclusief:

  • Entree, welkomstpraatje en plattegrond
  • 1 x koffie of thee met huisgemaakte appeltaart
  • Diner zoals omschreven
  • Rondrit o.l.v. gids
  • Vervoer per luxe touringcar Noot

Vraag offerte aan

Onze klanten