Medewerker Callcenter

Ter versterking van ons callcenterteam zoeken wij een nieuwe collega die communicatief ijzersterk is, werkdruk ziet als een positieve boost en die niet bang wordt van af en toe een roodgloeiende telefoonlijn. Denk jij in oplossingen en ga je graag uitdagingen aan? Dan zijn wij op zoek naar jou als Medewerker Callcenter voor 10 tot 36 uur per week.

Noot personenvervoer behoort met een wagenpark van ruim 1.700 voertuigen tot één van de grootste personenvervoerders van Nederland. Wij zijn actief in verschillende vormen van personenvervoer: van rolstoeltaxi tot touringcar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vervoer van mensen met een mobiliteitsbeperking (gehandicapten, ouderen en leerlingen naar speciaal onderwijs).

Werkzaamheden

De start van jouw dag is elke keer anders. Soms is het rustig op de telefoonlijn en andere momenten op de dag staan de mensen te springen om te woord te kunnen staan. Met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt van Noot personenvervoer. Het meeste inkomende telefoonverkeer betreft het inboeken van nog te rijden taxiritten. Deze ritten rijden wij kriskras door Nederland met onze bekende voor-het-hele-koor wagens. In overleg met de afdeling Planning los je ook problemen op. Daarnaast informeer en adviseer jij de klant over verwachte aanrijtijden, maar ook wanneer de klant weer opgehaald dient te worden. Je communiceert op een rustige en duidelijke manier zodat correcte ritgegevens worden vastgelegd in ons geavanceerde softwaresysteem.

Profiel

Naast dat jij je op jouw gemak voelt aan de telefoon, weet je hoe je klanten netjes en vriendelijk te woord moet staan. Doordeweeks in de ochtend en middag werken is voor jou geen probleem. Net als af en toe avonddiensten en om en om het weekend. Ook onderstaande profielpunten geven een omschrijving van jou als goede kandidaat.

  • Sterke communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem;
  • Denkt oplossingsgericht en zorgt voor een prettige afhandeling van ieder gesprek;
  • Ervaring als callcenter agent is een is een pré;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Woonachtig binnen een straal van maximaal 15km van Ede;
  • Klantvriendelijk, stressbestendig, representatief en accuraat.

Wat bieden we je?

Naast dat je leuke collega’s krijgt (al zeggen we ’t zelf), mag je rekenen op het volgende:

  • Salaris conform Taxi CAO;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Een plezierige werkomgeving met hele leuke collega’s (al zeggen we het zelf).

Hebben we jouw interesse gewekt? Bel dan 0318-623500 en vraag naar Jeroen of mail naar werving@noot.nl.

Onze klanten