Medewerker touringcar verkoop & planning (40 uur)

Wie zijn wij?

De BusSpecialist is de touringcarafdeling van Noot Personenvervoer. Met een leuk en gemotiveerd team verzorgen wij dagelijks alle vormen van vervoer. Van openbaar vervoer tot compleet verzorgde busreizen tot uitermate luxe limousinevervoer. Het wagenpark van deBusSpecialist bestaat uit midibussen, (rolstoel)touringcars, VIP taxibussen en limousines.

Wat ga je in deze functie doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van touringcarvervoer. Je stelt offertes op, staat klanten te woord en zorgt ervoor dat reserveringen tot in de puntjes verzorgt zijn. Dit doe je voor zowel opdrachtgevers als chauffeurs. Naast deze werkzaamheden ben je samen met de planner verantwoordelijk voor een optimale chauffeurs- en voertuigplanning. Nadat de opdracht is uitgevoerd verwerk je de informatie die de chauffeur heeft aangeleverd in het computersysteem, maak je facturen op en neem je contact op met de opdrachtgever om te vragen hoe de ervaring met de BusSpecialist is geweest.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Wij zoeken iemand met een commerciële en servicegerichte instelling. Gezien de zelfstandigheid van de functie vragen wij in ieder geval een afgeronde MBO-4 opleiding, HBO werk-en denkniveau en kennis van Office Word en Excel.

Ervaring met arbeidstijdenbesluit vervoer en het planningsysteem Trip Software is een pre, maar geen vereiste.

Daarnaast ben je stressbestendig en je denkt in (commerciële) mogelijkheden en probleemoplossend. Wij zijn benieuwd welke overige skills jij nog meer inbrengt in deze uitdagende functie.

Wat bieden wij jou?

Een gevarieerde baan in fulltime dienstverband met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Je werkt in een gezellig team met de allerleukste collega’s!

Hoe kun je solliciteren op de vacature?

Mail je sollicitatiebrief en motivatie naar Jan Peter Schenk werving@noot.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mathijs Vonk 0318-623500 of per mail m.vonk@noot.nl

Onze klanten