Touringcar huren Amersfoort

Een touringcar huren nabij Amersfoort doet u bij Noot. Waarom? Omdat wij al meer dan 40 jaar de vervoersspecialist zijn. Met andere woorden staan we garant voor veilig personenvervoer, representatieve en uitstekende chauffeurs en een mooi en jong wagenpark. U kunt voor uiteenlopende vervoersdiensten bij ons terecht.

Offerte aanvragen

 

 

Welke touringcar huren Amersfoort?

U heeft bij Noot een ruime keuze wanneer u een touringcar huren nabij Amersfoort overweegt. Welke touringcar kiest u?
Kiest u voor de zeer luxe touringcar voor 62 personen, die van alle gemakken is voorzien of heeft u genoeg aan een comfortabele midibus voor 16 personen? Wilt u een touringcar op maat, geheel uitgerust met reclame voor uw bedrijf of kiest u voor een bus met extra beenruimte? Wist u dat wij de banken in onze bus om kunnen draaien zodat er een treinzit ontstaat met tafels? Zo kunt u elkaar aankijken tijdens het converseren. De tafels zijn handig om uw spullen op weg te leggen.

Rolstoeltouringcar

Gaat u met een groep rolstoelgebruikers een dagje uit? Dan is onze rolstoeltouringcar de juiste touringcar voor u. Naast een dagje uit zijn onze rolstoeltouringcars ook zeer geschikt voor een meerdaagse vakantie. De chauffeur is speciaal opgeleid voor rolstoelvervoer en dat merken onze klanten aan de rijstijl: rustig rijden in scherpe bochten en over drempels en niet onverwachts remmen. Maakt u vaker gebruik van een rolstoeltouringcar bij Noot? Dan kunt u ook uw voorkeur voor een van onze chauffeurs kenbaar maken.

Dagje uit

Wanneer u besluit een touringcar te huren bij Noot vragen wij u tevens waarvoor u een touringcar wilt huren. Als u een dagje uit wilt, maken wij u er graag attent op dat u ook hiervoor bij Noot terecht kunt. Zo kunt u dus naast het vervoer ook de organisatie voor het dagje uit aan ons uitbesteden. Net zo makkelijk. Kijk eens bij ons dagtochten overzicht en laat u inspireren.

Schoolreisjes

Organiseert u een schoolreisje? Ook voor het vervoer en de organisatie van schoolreisjes is Noot uw aangewezen partner. Vraag in dat geval onze schoolreisgids aan.

Neem contact op met Noot

Onze klanten