Touringcar huren Apeldoorn

Wilt u een touringcar huren in of nabij Apeldoorn, dan staat Noot graag tot uw dienst. Met luxe en grote touringcars op maat, voorzien van alle gemakken tot en met een kleinere bus voor een uitstapje met zijn vieren; wij hebben voor iedere reis een geschikte oplossing. Ook voor gezelschappen die in een rolstoel zitten, hebben wij comfortabele rolstoeltouringcars, voorzien van een hydraulische lift.

Offerte aanvragen

 

 

Touringcar huren Apeldoorn voor diverse gelegenheden

Een touringcar huren in Apeldoorn kunt u vanwege verschillende redenen doen. Misschien heeft u binnenkort een personeelsfeest en wilt u er met zijn allen op uit. Wellicht werkt u op een middelbare school en is het uw opdracht om een schoolreisje te verzorgen. Dan kunt u bij Noot niet alleen terecht voor het vervoer, wij organiseren ook compleet verzorgde dagtochten. Bekijk welke mogelijkheden u heeft in ons dagtochten overzicht. Naast deze pagina kunt u ook contact met ons opnemen om onze uitgebreide dagtochtengids te ontvangen. Weet u al precies waar u heen wilt? Informeert u dan naar een programma op maat: wij kunnen dit voor u samenstellen op basis van uw wensen en het te besteden budget.

Andere diensten Noot

Naast het huren van een touringcar en het organiseren van dagtochten kunt u voor nog veel meer verschillende diensten een beroep doen op Noot. Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden.

  • Taxi reserveren: van dagelijks vervoer van kinderen naar en van school, tot een eenmalige rit.
  • Bedrijfsvervoer: wij halen en brengen uw collega’s van en naar het station. Dit kan dagelijks of incidenteel.
  • Limousine huren: wilt u een keer in stijl worden vervoerd, dan kunt u met maximaal 8 personen onze limousine huren. Uiteraard zijn onze limousines zeer luxueus en uitgerust met een flatscreen tv, audio, dvd, airco en bar.
  • Auto huren: u kunt bij ons terecht voor een personenbus, rolstoelbus, bestelbus, bakwagen met laadklep, een vrachtwagen van 37m3 of een aanhangwagen.

Wilt u een beroep doen op een van onze vakkundige chauffeurs, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de dienst van uw keuze. Meer informatie over een van onze diensten? Neem contact met ons op.

Contact met Noot

Onze klanten