Touringcar huren Nijmegen

Wilt u een touringcar huren in Nijmegen of in de directe omgeving? Dan is Noot daarvoor uw aangewezen partner. U heeft namelijk de keuze uit touringcars in verschillende groottes, zodat wij voor elke groep ongeacht het aantal, een passende oplossing kunnen bieden. Van een zeer luxe touringcar tot een comfortabele variant: u geeft uw wensen aan en wij zorgen voor een touringcar op maat.

Offerte aanvragen

 

 

Touringcar huren Nijmegen voor bedrijfsfeest

Een touringcar huren in Nijmegen of omgeving is niet het enige dat Noot voor u kan verzorgen. Naast het vervoer kunnen wij namelijk ook de hele organisatie van een bedrijfsfeest voor u uit handen nemen. In onze bedrijfsfeestengids vindt u een keur aan mogelijkheden voor een origineel bedrijfsfeest. Er zit voor ieder wat wils bij. Vraag ernaar via onze contactpagina. Interesse in een meerdaagse reis? Informeer naar de mogelijkheden. Heeft u juist zelf iets in u hoofd voor een leuke dagje uit? Dan stellen wij op basis van uw budget en uw wensen de dagtocht samen.

Bedrijfsfeestengids aanvragen

 

 

Touringcar voor schoolreisjes

Naast een bedrijfsfeest kan een touringcar van Noot ook ingezet worden voor concert- of theatervervoer, evenementen of schoolreisje. Ook voor schoolreisjes heeft Noot een leuke schoolreisjesgids voor u samengesteld. Dat betekent dat u ook voor een geheel verzorgd schoolreisje Noot in de arm kunt nemen. Populaire schoolreisjes zijn bijvoorbeeld een dag naar Dierenpark Amersfoort, het Land van Jan Klaassen, de Julianatoren of Burgers Zoo in Arnhem.

Uiteraard staat veilig vervoer van uw leerlingen bij ons voorop. Daarom beschikken onze touringcars niet alleen over ABS, ESP en natuurlijk veiligheidsgordels, ook zorgen wij voor een chauffeur die goed met uw leerlingen kan omgaan en een certificaat Levensreddend Handelen in zijn bezit heeft.

Rolstoeltouringcar

Naast de mogelijkheid om een luxe touringcar te huren, is de rolstoeltouringcar ideaal voor meerdere rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Gaat het om maximaal 4 rolstoelers? Dan adviseren wij u een rolstoeltaxi te huren. De rolstoeltouringcar is uitgerust met een hydraulische rolstoellift en al onze chauffeurs hebben de opleiding VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden) met positief resultaat afgerond. Dat verzekert u ervan dat de chauffeur weet hoe hij of zij rolstoelgebruikers veilig en comfortabel dient te vervoeren. Voor het veilig vervoeren van de rolstoelers, wordt elke rolstoel stevig vastgezet met speciale rolstoelklemmen.

Onze klanten