Touringcar huren Utrecht

Een touringcar huren nabij Utrecht doet u bij Noot. Deze specialist in het vervoer van diverse groepen mensen biedt u verschillende soorten touringcars aan die u kunt huren voor bijvoorbeeld uw dagje uit. Met ervaren chauffeurs die garant staan voor een aangename en comfortabele rit en weten hoe zij u veilig moeten vervoeren, is een rit in een van onze touringcars ideaal ongeacht om wat voor gezelschap het gaat.

Welke touringcar huren Utrecht?

Als u een touringcar wilt huren nabij Utrecht voor uw gezelschap, dan kunt u kiezen voor verschillende opties. Van comfortabel tot uitermate luxe, van een touringcar met een koffiebar, koelkast, toilet, dvd of airco tot een omgebouwde touringcar voor 40 personen die geschikt is voor 60 personen zodat u extra beenruimte krijgt: u kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het voor u. U geeft simpelweg uw wensen aan en wij verzorgen voor u een touringcar op maat.

Huur een touringcar

 

 

De chauffeurs van Noot

Een van de troeven van Noot zijn onze ervaren chauffeurs. Natuurlijk beschikken zij over alle benodigde en wettelijke diploma’s. Zij presenteren zich daarnaast als representatieve gastvrouw of -heer voor uw gezelschap. Afhankelijk van uw groep hebben wij voor iedere touringcar de juiste chauffeur. Zo zijn er chauffeurs die gespecialiseerd zijn in rolstoelvervoer en goed kunnen omgaan met autisme en/of dementie. Andere chauffeurs hebben zich weer gespecialiseerd in het vervoeren van kinderen, bijvoorbeeld voor een schoolreisje. Voor alle chauffeurs geldt dat zij weten hoe zij groepen veilig en comfortabel moeten vervoeren.
Bovendien beschikt Noot over een jong en modern wagenpark. Met onze 1200 personen- en bestelbusjes, rolstoeltaxi’s en lichte vrachtwagens bedienen wij dagelijks diverse doelgroepen.

Auto huren

Naast het huren van een touringcar, bestelbusje of rolstoeltaxi inclusief chauffeur, kunt u bij Noot ook een auto huren of leasen. U profiteert hierbij van onze hoge service. Zo kunt u de auto na sluitingstijd terugbrengen als u dat beter uitkomt en kunnen wij de auto voor u aftanken als u daar niet aan toe bent gekomen. Bovendien kunt u bij ons op rekening huren als u een vereniging of bedrijf bent. Wel zo makkelijk.

Auto huren

Onze klanten