VIP- en Limousine chauffeur

De luxe voertuigen van deLimoSpecialist schitteren steeds vaker door het hele land over de weg. Ter uitbreiding van het team is deLimoSpecialist op zoek naar een nieuwe VIP- en limousinechauffeur voor 0-15 uur per week. Werkdagen- en tijden in overleg. Een flitsende job dat ideaal te combineren is met andere werkzaamheden en/of studie. Dus ook een enthousiasteling met (pre)pensioen en of student, zou onze nieuwe collega kunnen zijn.

Voor diverse zakelijke en particuliere opdrachtgevers brengt deLimoSpecialist niet alleen personen veilig van A naar B maar gebeurt dit ook in absolute klasse en luxe. De ritaantallen nemen in raptempo toe dus is het wagenpark in korte tijd fors uitgebreid. Voor elke gelegenheid heeft deLimoSpecialist een passende limousine. Van een flitsende witte Chrysler tot zeer opvallende pinky glitter limousine. En van chique zilver tot beestachtige Hummer. De limousines van deLimoSpecialist zijn dé eyecatcher voor bruiloften, gala’s, avondjes uit, premières of feestelijke rondritten. Alle ritten starten en eindigen vanaf de standplaats in Ede.

Profiel

Het team van deLimoSpecialist bestaat uit ware gastheren- en vrouwen on the road. Terwijl de klant zich onderdompelt in alle denkbare luxe, rijd de chauffeur een comfortabele rit. Op de weg weet je als chauffeur nooit helemaal zeker hoe het loopt. Het kan voorkomen dat het programma van de klant last minute wijzigt of uitloopt. Dankzij de flexibele houding van de limochauffeur is dat geen enkel probleem. De chauffeur stemt zich altijd af op de soort opdracht. Onze nieuwe, ideale chauffeur voldoet in ieder geval aan onderstaande punten:

  • In het bezit van een volledige chauffeurskaart/taxipas of bereid deze te halen via ons opleidingstraject;
  • Flexibel inzetbaar (werkzaamheden vinden 24/7 plaats);
  • Uiterst goede beheersing van de Nederlands taal;
  • Zeer representatief;
  • Woonachtig in Ede of binnen een straal van 25 kilometer.

Wat bieden wij jou?

Naast een werkweek tot 15 uur per week, waarbij je in een uitstekend onderhouden luxe voertuig rijdt, mag je rekenen op het volgende:

  • Salaris conform CAO;
  • Een goed onderhouden wagenpark;
  • Doorgroeimogelijk binnen de organisatie in zowel taxi- of touringcar;
  • Leuke collega’s (al zeggen we het zelf).

Zie jij jezelf al helemaal zitten in een van onze luxe voertuigen? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar werving@noot.nl 

Onze klanten